top of page
Åsheim.jpg

Åsheim gård

Åsheim gårdsbruk ligger på Rud utenfor Bjørkelangen.
 

Vi driver med birøkt, har ca.9 bisamfunn plassert i området på Rud.  Vi kan skryte av at vi er av en av Aurskog Høland ''største'' arbeidsplasser.  😉 Vi produserer rundt 200kg honning pr år av sommer & lyng honning.


Naturen her har mye av by på av forskjellige blomster. Biene samler inn nektar og jobber flittig gjennom våren og sommeren,  slik at vi  kan nyte naturens egne søte sukker i form av honning. Ren natur, produsert lokalt. Honningen håndteres, slynges og siles samt røres før det kommes på glass for videre salg.
 

Vi er sertifiserte birøktere og medlem av Norges birøkterlag, samt Aurskog Høland birøkterlag.

På gården har vi også høner av rasen Vikinghøns (Islandshøns), som er en hønserase som er robust og tåler vårt innlandsklima veldig godt. De er gode eggleggere og har et  rolig gemytt. Vi driver i småskala segmentet, produser til egen forbruk og selger overskuddet lokalt, samt på Reko-ringen. Vi setter fokus på lokal produksjon, på kortreist mat og gjerne fra egne lokale produsenter. 
 

Honning / egg kan kjøpes direkte på gården ved avtale, Rekoringen Lillestrøm eller på lokale markeder som i Aurskog Høland : Aurskog mart'n, Stuttreist & Himlaga samt på  julemarkedet i Bjørkelangen.

åsheim4.jpg

Telefon

40 55 30 77

Email 

Følg oss

  • Facebook
bottom of page