top of page
bingebærmodnes.jpg

Kollerud gård

Hos oss ved Hemnessjøens bredder byr vi på smak av sommer! Deilige bringebær, nærkontakt med dyr og flotte naturopplevelser ved Kollerudvika våtmarksreservat.

På Kollerud gård dyrker vi bringebær uten bruk av plantevernmidler og kunstgjødsel og vi plukker på bestilling. Sesongen er i ukene 28-32. Vi videreforedler bringebær, stikkelsbær, rips, solbær, rabarbra og skogsbær til saft, syltetøy og har et lite gårdsutsalg.

Vi tar også imot gårdsbesøk etter avtale hele året. Mange familier ønsker nærkontakt med dyr og det får dere hos oss. Vi har små forhold slik at alle kan være med inn til dyra og være med dagens stell og kos. Vi har sosiale dyr, som vi ser at trives med besøk og de kan trekke seg tilbake når de ønsker. Vi har geit, gris, høner, hunder, kaniner og marsvin.

Kollerud er en godkjent Inn-på-tunet gård og har organiserte aktiviteter for barn og unge som annonseres på vår Facebook-side.

Gården ligger 200 meter fra Kollerudvika våtmarksreservat som er hjem til en rekke rødlistede fuglearter. I trekket vår og høst har vi mange fugleinteresserte innom som kikker på fugl.

aronia.jpg

Telefon

920 47 234

Email 

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page